{ "title": "Yumuşak Pandispanya", "image": "https://www.pandispanya.gen.tr/images/yumusak-pandispanya.jpg", "date": "18.01.2024 23:19:21", "author": "öznur uzun", "article": [ { "article": "Yumuşak Pandispanya, eğer yaptığınız pandispanya kekinin yumuşacık aynı sünger gibi olmasını istiyorsanız tarife uygun olarak yapılması gerekmektedir. Eğer yumurtanın beyazı ile sarısını ayrı kaplara ayırarak çırpılır ise pandispanya kekiniz çok daha yumuşak olmaktadır. Özellikle pandispanya kekinin yumuşak olmasını sağlayan küçük bir püf noktada fırına dayanıklı olan bir kabın içerisine su konularak onun vermiş olduğu nem ile yumuşacık olmaktadır. Yumuşak pandispanya keki hem çok lezzetli hem de hiç ıslatılmasına gerek duyulmadan kolaylıkla lezzetli pastalar yapabileceğiniz bir kek çeşididir. Ayrıca pandispanya kekinizin aromalı olması için içine limon kabuğu rendesi ya da portakal kabuğu rendesi kullanabilirsiniz. Eğer fırının içerisine su koymazsanız kekiniz hem çok kırılgan hem de ıslatılmak zorunda kalabilir. Sizde hazırlayacağınız yumuşak pandispanya keki ile nefis pasta çeşitleri hazırlayabilirsiniz.